2000 - 2010

Zpátky na výsluní v novém tisíciletí

Agnelli, který se v roce 1996 stal čestným prezidentem, zemřel v roce 2003 po půl století vedení Fiatu. O rok později je Fiat už definitivně zpátky na výsluní díky nové Pandě, která získává titul Auto roku. Nejdůležitější změnu v pojetí automobilu Fiat mělo symbolizovat i nové logo. Firma jím sdělovala, že věnuje maximální pozornost špičkovým parametrům a inteligentním řešením, která mají zjednodušit každodenní užívání vozidla.

Zpátky na nohy pomohly Fiat postavit motory Multijet a také intenzivní vývoj, který vyvrcholil uvedením mnoha novinek. Došlo k restylingu modelu Fiat Idea, Seicento a Stilo, objevila se nová Multipla a byla uvedena Panda 4x4. V roce 2005 byla uvedena nová Croma navržená Giugiarem, nový Fiat 600 slavící své padesátileté výročí a nové Grande Punto. V dalším roce přišlo Dobló a Sedici.

V roce 2007 mělo premiéru nové logo, které je platné dodnes. Logo se představilo na modelu Bravo, které by mělo symbolizovat úspěšnou kombinaci krásy a užitnosti a mělo se stát vzorem v segmentu. Jako úspěšná se ukázala strategie firmy zaměřit se i na rozvojové trhy, a tak nyní představuje Fiat silnou průmyslovou společnost, která je nejen dědicem staleté zkušenosti, ale i nositelem inovací a představitelem vynikajícího designu, který má své pevné místo na světovém trhu.